Garmin в Българския спорт – нашето ново предизвикателство

Предстои ни олимпиада, и ние от Garmin България, искаме да чуем Българския химн няколко пъти! Колкото може повече!

От друга страна, Garmin сериозно навлезе в света на спорта с GPS базирани спортни часовници, които са незаменим помощник при подготовката на спортистите. По целият свят GPS часовниците ни, в комбинация с пулсомер, се ползват за прецизно дозиране на натоварването по време на тренировка и персонален анализ на постиганите резултатите от всеки отделен спортист. Софтуерът за анализ и планиране на тренировките е изключителен. Заедно с това е безплатен.

Бихме искали, като представители на Garmin за България, да популяризираме спортните ни GPS часовници. Какво по-добро от това да направим подарък на водещи български спортисти?

В сряда, 14 март, ще връчим на наши спортисти най-подходящите за техния спорт уреди. Списъкът на спортистите ни е предоставен от Министерството на физическото възпитание и спорта.

Ние сме страхотен екип и искаме да обучим хората, на които ще подарим уредите, за да ги ползват пълноценно и да усетят предимствата им. Вярваме, че спортните часовници на Garmin може да се окажат онова малко „побутване” за наш спортист, за да ни зарадва с медал. Със сигурност…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *