Българските олимпийци с GPS часовници на GARMIN.

   За нас е голяма чест, че можем да помогнем на българските олимпийци в тяхната подготовка. На 14 март 2012 г. на специална церемония в Министерството на физическото възпитание и спорта, министър Свилен Нейков връчи подаръците на 10 елитни спортисти. Последно поколение спортни GPS часовници на GARMIN получиха Мария Гроздева, Станка Златева, Радослав Великов, Елис Гури, Христо Маринов, Детелин Далаклиев, Ваня Стамболова, Ивет Лалова, Инна Евтимова и Мирослав Кирчев.

   Ето как оцени нашият жест министър Свилен Нейков:

„Много се радвам, че имаме подкрепата на бизнеса, защото в съвременния динамичен спорт всички резултати на нашите състезатели трябва да бъдат оценявани по достойнство и да се стимулира развитието на спорта и на спортистите ни с такива награди. Това са часовници, които са крайно необходими особено в спортовете, свързани с издръжливост. Характеристиките, които притежават GPS системите, ще помагат изключително много на треньорите при изпълнението на техните планове от самите състезатели, каза министър Свилен Нейков. – С голямо уважение и благодарност се обръщам към представителите на GARMIN за България за тяхната помощ и отзивчивост. Много се радвам, че нашите спортисти, които ще вземат медали на Олимпийските игри в Лондон, ще получат също такива награди.”

   Нашата цел е всички български спортисти да имат достъп до най-съвременните технологии в спортно-техническо отношение. GPS часовниците на GARMIN се използват по целия свят за подготовка на професионални атлети и ние се надяваме, че все повече български състезатели ще се доверят на GARMIN като помощник за подобряване на спортните резултати.

   Но това не е всичко – „Геотрейд-Иванов“ ООД ще предостави като подарък автомобилна навигация от висок клас на всеки български спортист, спечелил медал на олимпийските игри в Лондон през 2012 г.

   Ние вярваме в успеха на нашите атлети и пожелаваме на всеки от тях да се завърне с медал от олимпиадата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *