Винаги актуални с едно купуване на навигатор Garmin

Новата генерация навигатори на Garmin – LMT (Lifetime Map and Traffic) идват с доживотен абонамент за безплатни обновявания на картата и доживотен абонамент за трафик информация. Защо да си купим такъв Garmin?

Много от пътищата се сменят, строят се нови, но Вие винаги ще имате най-добрия начин да стигнете до дестинацията, без да се налага да плащате за актуализация на карта.

БЕЗПЛАТНИТЕ доживотни обновявания Ви гарантират до 4 обновявания на данни на година, когато те станат достъпни в сайта на Garmin, само за Вашия уред, но през целия му живот. Обновяванията, които ще получавате, ще са за същите географски райони, които идват оригинално в продукта Ви при покупката му. Garmin може да прекъсне Вашите обновявания само ако Вие нарушите някое от условията на споразумението с краен потребител, което идва с Вашия уред.

БЕЗПЛАТНИТЕ доживотни трафик данни не може да прехвърляте на друг потребител или друг продукт на Garmin. Доживотни трафик данни означава до края на полезния живот на Вашия трафик приемник или на Вашия съвместим  Garmin GPS или докато Garmin получава трафик данни от доставчици. Трафик данни може и да не получавате във всички държави.

На това място след година-две ще изникне нов мол, нов бизнес център и ще се промени пътя. Вие ще получите всички промени.

Мислите си, а и ние си мислехме „Колко ще се променят пътищата в Германия, например?“ Оказа се, че се променят много. Проверете тук какво се е случило само през последните 18 месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *